Portfolio

 • 1Reparatie

  U kunt bij ons terecht voor het laten repareren van uw sieraden, horloges en klokken.

  Bijvoorbeeld voor het solderen van een collier of armband, het zetten van een edelsteen, een sluiting, oorbel bijstellen of vernieuwen en het op maat maken van uw ring.

  Niet alleen reparaties aan sieraden maar ook uw horloge en klok worden vakkundig gerepareerd. Dankzij een gedegen vakopleiding en ervaring met het repareren van de meest uiteenlopende sieraden, horloges en klokken kunnen wij u garanderen dat de opdracht geheel naar uw wens wordt uitgevoerd.

  Ook voor een opknapbeurt mag u uw sieraden aan ons toevertrouwen. Een ring rond maken, sieraden schoonmaken en polijsten zodat ze er weer uit zien als nieuw. Kom gerust langs voor een vrijblijvend advies.

  Enkel voorbeelden van reparaties die ik uitgevoerd heb bekijken? Klik hier voor een kijkje op de Portfolio pagina.

 • 2Trouwringen

  Onze Werkwijze……….

  Bij onze eerste ontmoeting zal het voornamelijk gaan over de mogelijkheden in combinatie met uw eigen ideeën. Gevoel, emotie, passie of zoals bijvoorbeeld de jullie verbondenheid. Verder zal het gaan over de stijl van het sieraad strak, speels, modern of klassiek en houden we al rekening met uw te besteden budget.

  Tijdens onze tweede afspraak zal de fijn afstemming plaats vinden van het ontwerp. Ter verduidelijking heb ik voor u een schets gemaakt en kunnen er altijd wijzigingen aangebracht worden. Op basis van dit ontwerp wordt de offerte aangeboden, het voortraject is uiteraard volledig kosteloos.

  Indien u toch nog twijfels heeft kan er een proefmodel in was worden gemaakt waardoor u al een realistisch beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Hiervoor wordt op basis van de kostprijs een offerte gemaakt.

  Enkele voorbeelden van trouwringen bekijken? Klik hier voor een kijkje op de Portfolio pagina.

  Liefst 3 tot 2 maanden van tevoren, maar uiterlijk 4 weken voordat jullie gaan trouwen. Langer van tevoren kan natuurlijk ook. Voorbeeld van een prijsindicatie, eenvoudige, klassieke of strakke gouden trouwringen beginnen bij € 700.- per paar.

  1 paar geel gouden trouwringen met briljant met ijs mattering.

  1 paar geel gouden trouwringen met briljant en ijs mattering.

 • 3Gedenksieraden; “een tastbare herinnering”

  Een gedenksieraad biedt de mogelijkheid om “iets” van een geliefd persoon dicht bij je te dragen. Of het nu gaat om een vingerafdruk, een haarlok, een beetje as of een sieraad. Wij verwerken het tot een stijlvol sieraad; een tastbare herinnering. Enkele voorbeelden van gedenksieraden bekijken?

  P1060997

  Gouden herenring met vingerafdruk

  P1070003

  Bicolor zilver/gouden damesring met vingerafdruk. Geoxideerd

  P1060552

  Zilveren hanger met vingerafdruk

 • 4Atelier

  Bij de winkel hebben wij ons allround atelier waar wij nieuwe sieraden voor in de collectie vervaardigen en werken volgens opdracht. Tevens repareren wij alle sieraden, horloges of klokken en beschikken we over een eigen graveerinrichting.

  Dit gaat van kleine reparaties (batterij zetten) waarop u meestal kunt wachten tot de uitgebreidere reparaties. U krijgt van te voren naar wens een vrijblijvende prijsopgave.

  Uw kostbare beschadigde horloge weer een nieuwe originele uitstraling geven of uw parel, bloedkoralen, edelstenen of favoriete collier opnieuw laten knopen of rijgen
  behoord ook tot de mogelijkheden.

 • 5Sieraden metamorfose

  Een sieraad dat u niet draagt omdat u het niet (meer) mooi vindt, maar wel zou willen dragen, vraagt om een sieraden metamorfose.

  Uw sieraad wordt omgesmolten en wij maken een geheel nieuw ontwerp en smeden een nieuw sieraad met eventueel gebruik van uw edelstenen.

 • 6Veranderen of aanpassen (hergebruik sieraden)

  Wellicht heeft u sieraden liggen of geërfd die inmiddels wat gedateerd zijn, maar waar u wel een emotionele binding mee heeft. Deze sieraden kunnen in een modern jasje worden gestoken. Op deze manier is het voor uzelf nog herkenbaar wat en van wie het geweest is, maar naar uw eigen smaak aangepast.

  Een voorbeeld hiervan is het vermaken van één of twee trouwringen. Een bestaande trouwring een nieuw uiterlijk geven is een mooie manier om degene die de ring droeg te blijven herinneren, en zelf toch gewoon een mooi sieraad te dragen. In de meeste gevallen kan de gravure in de trouwring behouden blijven. Op deze manier kan ik uw sieraden een eigentijds uiterlijk geven zodat ze weer met plezier gedragen kunnen worden.

 • 7Ontwerp

  Wasmodel, ring met malachiet.

  Wasmodel, ring met malachiet.

  zilveren ring met malachiet

  Zilveren damesring met malachiet.